Mötesplatser

Mötesplatser

14-17 maj, 2024
Elmia Produktionsmässor 

Möt oss på nordens största affärsplats för produktion inom tillverkande industri. Under årets mässa hittar du oss både på Elmia Verktygsmaskiner och på Kompetens Arena. Missa inte heller att spana in vårt talarprogram.

3 oktober, 2024
Skärtorsdag i Skövde

Skärtorsdag är mötesplatsen full av kunskap, erfarenhetsutbyte och nätverkande med fokus på skärande bearbetning och hållbar konkurrenskraft. Vi erbjuder ett seminarieprogram med inspirerande experter och möjlighet att mingla runt bland våra utställare från branschen. Årets Skärtorsdag arrangeras i år på ASSAR i Skövde.

sktc-foto-tuana-231116-854
12-14 november, 2024
Träffa oss på Elmia Subcontractor

På norra Europas ledande underleverantörsmässa möts industrins samlade kunskap och kompetenser för att skapa nya lösningar och utveckla industrin. Välkommen att träffa oss, våra utställare och heja samtidigt fram våra deltagare i finalen i Ungdoms-SM i CNC-teknik.

30 november, 2023 (Webinar)
Hårdsvarvning: Från Forskning till industrinytta

Anmäl dig till vår Skärtorsdag X där Seyed Hosseini från RISE kommer prata om hårdsvarvning. Seyed leder projektet Turn2Flex som har som huvudsyfte att förstå hur man kan styra hårdsvarvningsprocessen för att generera ytor som uppfyller uppsatta kriterier som ytfinhet, restspänningar, mikrostruktur, och toleranser.