Möt Alexander Tatidis, ny medarbetare på Skärteknikcentrum Sverige

Möt Alexander Tatidis, ny medarbetare på Skärteknikcentrum Sverige

Möt Alexander Tatidis, det senaste tillskottet i teamet på Skärteknikcentrum Sverige. Alexander kliver in i en roll som strategisk verksamhetsutvecklare och projektledare, genom vilken Alexander kommer att förvalta, förädla och förfina Skärteknikcentrum Sveriges uppdrag. Alexander kommer att utgå från Malmö men har, precis som Skärteknikcentrum Sverige, sina rötter i Småland.

Alexander är utbildad företagsekonom och har som yrkesverksam arbetat med försäljning, marknadsföring, innovation och affärsutveckling i olika branscher från utbildningsväsende till flygindustri och senast i mediabranschen.

Så här säger Alexander om sitt nya uppdrag: Den röda tråden hittills i min karriär har alltid varit utveckling, både för mig personligen men också för de verksamheter jag arbetat i. Jag mår bra av att få driva saker framåt tillsammans med andra och till förmån för många. Min övertygelse är att stora saker sker när vi arbetar tillsammans och för varandra. Att få verka för branschen och för våra medlemmar genom Skärteknikcentrum Sverige känns därför helt rätt för mig. Mitt mål och min förhoppning är att kunna bidra till att ytterligare stärka Skärteknikcentrum Sveriges position som en framåtdrivande, nytänkande, agil och stark branschorganisation som rustar sina medlemsföretag för framtiden.

Med Alexanders placering i södra Sverige ökar Skärteknikcentrum Sveriges möjligheter att arbeta nationellt och förankra lokalt – alltid med branschens framtid i fokus.