Hjälp Alexander samla karameller från 2020!

Hjälp Alexander samla karameller från 2020!

2020 har varit ett år som inget annat, för många av er precis som för oss. Jag anställdes på Skärteknikcentrum Sverige för lite mer än ett år sedan, precis innan pandemin slog till. Det har varit turbulent och en utmaning, men faktiskt också en tid av utveckling och driv. På Skärteknikcentrum Sverige har vi följt utvecklingen under året – och varit med och tagit fram många av de stora insatser som rullats ut till branschen. Jag har sett hur vi tillsammans och av nödvändighet drivit branschen framåt i en tuff tid.

När året nu närmar sig sitt slut vill jag försöka avsluta i dur, så gott det går. Utan att förminska de många svårigheter som varit så tror jag det finns ett behov av att lyfta fram det som ändå varit bra under det gångna året. Vi på Skärteknikcentrum Sverige vill veta vad just du upplevt, som ändå kan ses som något positivt eller lärorikt. Små julkarameller som vi kan bära med oss in i 2021.

Nu behöver jag hjälp med samla in karameller – berättelser om hur den skärande bearbetningsbranschen ställt om. Jag kommer att dela med mig av dessa på sktc.se/karameller och även i våra sociala kanaler fram till jul.

Helt opretentiöst och enkelt – men säkert lärorikt. Dela det du och företaget vill berätta. Det görs enklast genom att ladda upp bild, text eller en kort film nedan.

Tack för hjälpen – tillsammans ligger vi steget före!

Loading