Gräddfil

Gräddfil*

I samband med årsmötet 2021 och premiären för Skärtorsdag X, med särskilt fokus på våra möjligheter att arbeta tillsammans, lanseras möjligheten för Riksföreningen Skärteknikcentrum Sveriges medlemmar att ta del av varandras verksamheter och erbjudanden. Låt oss fortsätta arbetet för att utvecklas – tillsammans.

*Gräddfil är slang och syftar till en fördel, till exempel om man är medlem i en förening.

3nine

De senaste årtionden har det blivit allt tydligare med luftföroreningarnas negativa inverkan på såväl vår hälsa som miljö. I samma takt har medvetandet kring luftföroreningar kopplat till bearbetning ökat inom metallindustrin. 3nine Industries teknik för oljedimavskiljning är känd världen över för att hjälpa företag att hålla luften fri ifrån oljedimma samtidigt som den bidrar till att sänka underhållskostnader och ger möjlighet till att återvinna utseparerade skärvätskor och oljor. Orsaker till dålig luft är inte alltid lätta att identifiera. Vi erbjuder därför numera att utföra noggranna mätningar av luften i lokalen där vi tillsammans med kunden tar fram en åtgärdsplan för att behandla källorna till luftföroreningar. Vi tar hand om luften så att våra kunder kan fokusera på att producera.

Erbjudande:  5 procent rabatt på ett köp av 3nine Industries produkter.

Kontaktperson
André Nordgren, försäljningschef Norden
andre.nordgren@3nine.com
070-245 34 13

www.3nine.se

Chalmers MCR

Chalmers MCR erbjuder professionell utbildning inom skärande bearbetning och slipningsteknik/finbearbetning. Utbildningarna vänder sig till ingenjörer, processplanerare och tekniker med syfte att få grundläggande och avancerad kunskap inom olika ämnesområden. Utbildningen genomförs av yrkesverksamma från Chalmers-fakulteten och externa experter som är ledande inom sina områden – från materialvetenskap till tillverkningsteknik. Kurserna kombinerar föreläsningar och övningar. Under året erbjuder Chalmers MCR tre professionella kurser digitalt eller i hybridformat.

Läs mer här.

Erbjudande: 5 procent rabatt till medlemsföretag.

Kontaktperson
Prof. Peter Krajnik
peter.krajnik@chalmers.se
031-772 13 11

www.chalmers.se

Getsocial

Har du frågor gällande digital marknadsföring? Önskar du att någon utomstående gjorde en analys av företagets varumärke? Just nu erbjuder Getsocial, sydöstra Sveriges snabbast växande reklambyrå, 4 timmars gratis rådgivning till alla medlemmar. Timmarna kan användas till oavsett vad inom marknadsföringsområdet, exempelvis till en utbildning, utomstående analys, konkreta tjänster eller bara strategisk rådgivning.

Getsocial må vara en reklambyrå, men det är inte en byrå som försöker lösa allt med mer reklam. I hjärtat för allt Getsocial gör finns den entreprenörsanda som grundaren byggt bolaget på sedan 17-års ålder. Fullt fokus på en bättre fungerande verksamhet med ett varumärke som är lätt att förstå och älska – oavsett vägen dit. Alltid med mätbara resultat.

Erbjudande: Fyra timmars fri rådgivning från reklambyrån Getsocial.

Kontaktperson
Alfred Appelros, vd
alfred@getsocial.se
073-848 36 33

www.getsocial.se

Stenbergs

Stenbergs har varit en naturlig partner för verkstadsindustrin sedan 1919. Genom att kombinera hög kompetens och kreativt tänkande med den senaste tekniken från ledande leverantörer vill vi öka våra kunders produktivitet och lönsamhet. Detta gör Stenbergs till av en av de ledande aktörerna inom CNC-styrda maskiner och nyckelfärdiga totallösningar för olika typer av industrier i över 100 år. Kontakta oss för mer info om vad vi kan erbjuda och hur vi kan skräddarsy ett erbjudande för just er.

Erbjudande 1: Genom Stenbergs Akademien vill vi på Stenbergs erbjuda medlemmar ett förmånligt pris på programmeringsutbildning (Okuma eller Fanuc). Utbildningen hålls antingen i våra lokaler i Jönköping eller på plats hos er.

Erbjudande 2: Medlemmar har också möjlighet att till medlemspris få kompetensutveckling av sin produktionspersonal med utbildningsplan efter validering mot Industriteknik BAS eller CNC Teknik2017 grönt certifikat tillsammans med oss på Stenbergs.

Kontaktperson
Martin Thörn, produktionsteknisk chef/Application Manager
martin.thorn@stenbergs.se
073-039 97 41

www.stenbergs.se

Whizcut

Efterfrågan på produktion av små delar i världen ökar kontinuerligt. Det är här WhizCut kommer in. WhizCut förstår de dagliga utmaningar som användarna av moderna längdsvarvar ställs inför. WhizCut försöker hitta nya lösningar på befintliga problem inom produktion av små detaljer. Företaget erbjuder produkter som gör produktionen snabbare, mer exakt och mer effektiv. Oavsett om arbetet är utvändig eller invändig svarvning så har Whizcut lösningarna för ökad produktivitet.

Erbjudande 1: Högtryck i längdsvarven! En valfritt test-väska inklusive produktutbildning för alla medlemmar. Ett test-kit innehåller 2-4 verktygshållare med eller utan WhizHip, av valfri storlek och 20-30 skär beroende på skärtyp. Test-kit som finns att välja mellan är svarvning, gängning, spårstickning, avstickning och invändig svarvning. 1st per medlem (värde 4 000–6 000kr) .

Erbjudande 2: Ordning och reda! Vid köp av MAS Gang©Plate ingår alltid en skärbytesfixtur till medlemmar (värde 4 500kr).

Erbjudande 3: Medlemmar har alltid tillgång till garanterade test.

Kontaktperson
Niclas Axelsson, försäljningschef Skandinavien
niclas.axelsson@whizcut.com
072-146 64 44

www.whizcut.com