TOPtr

SKTC:s teknikråd utvecklar aktiviteter och insatser med tydligt teknikfokus. Rådet är sammansatt av erfarna och kunniga personer med stort nätverk och god omvärldsblick för att SKTC:s verksamhet ligga långt fram i aktuella teknikfrågor.

Teknikrådet har arbetat fram en Teknikagenda med en mängd olika aktiviteter och insatser inom aktuella teman och teknikområden.

 

Unikt erbjudande
Vi erbjuder teknikseminarier, nätverk och möjlighet att komma med i intressanta forsknings- och utvecklingsprojekt. Sådant som kan vara svårt om man ska hitta möjligheterna på egen hand, säger Martin Ivarsson, Landeryds Mekaniska Verkstad som tillsammans med Hans-Börje Oskarsson, Chalmers, har varit ansvariga för att dra igång rådet.

Hans- Börje Oskarsson som är föreståndare för MCR lyfter fram ett exklusivt medlemserbjudande som bli verklighet genom SKTC:s nya Teknikagenda. MCR har många medarbetare med hög kompetens inom teknikområden som är högaktuella för branschen. Vi erbjuder därför SKTC:s medlemmar en "heta linjen" där man snabbt ska få en direktkontakt när man behöver diskutera lite knivigare teknikproblem. Vi kallar detta Fråga Forskaren.

sktc-footer5

Skärteknikcentrum Sverige AB
Jönköpingsvägen 15
331 34 Värnamo
0371-160 51 | info@sktc.se

Prenumerera på våra nyhetsbrev och få en blandning av aktuella nyheter, smarta tips och bra erbjudanden!